Bredspektrum antioxidant

Bredspektrum antioxidant
Antioxidanter hjälper att skydda kroppens celler. Du får i dig antioxidanter när du äter vissa typer av livsmedel. Men för att vara riktigt säker på att du får i dig tillräckligt med antioxidanter så kan det vara en bra idé att köpa bredspektrum antioxidanter.

Om du satsar på bredspektrum antioxidant så får du i dig ett kosttillskott som innehåller en mängd olika antioxidanter, såsom mineraler och vitaminer. Bredspektrum antioxidant är ett självklart val för dig som vet med dig att du inte äter så mycket produkter som innehåller antioxidanter.

Bredspektrum antioxidant innehåller bland annat Vitamin A/Retinol, Vitamin B/Tiamin, Biotin, Folsyra, Vitamin C, Kalcium, Fosfor, Jod, Krom, Zink och Betakaroten – ämnen som på olika sätt har en positiv effekt på din kropp.

Genom att köpa in bredspektrum antioxidant behöver du, som kanske inte alltid är speciellt noga med vad du stoppar i dig, vara säker på att du får de antioxidanter som kroppen behöver.

Bredspektrum antioxidant kommer i tablettform. Det rekommenderade intaget för bredspektrum antioxidant är tre tabletter om dagen. Du kan ta samtliga tabletter vid ett och samma tillfälle.

Men det bästa är ifall du sprider ut ditt intag av bredspektrum antioxidant över dagen. Genom att ta en tablett vid frukost, en vid lunch och en i samband med middag eller kvällsmat, så få du en bra spridning i kroppen.

Kom också ihåg att dålig kosthållning inte är den enda anledningen till varför man bör köpa in bredspektrum antioxidanter. Det handlar också en hel del om livsstil. Motionerar du mycket så behöver kroppen mer av mineraler och vitaminer. Så även om du tycker att du har en sund mathållning så kan det ändå vara klokt att köpa in bredspektrum antioxidant.

Studier visar också att ett bra intag av antioxidanter minskar risken för cancer och andra sjukdomar. Genom att börja ta bredspektrum antioxidanter så blir du helt enkelt friskare. Det finns även studier som visar att man lever längre ifall man har ett bra intag av antioxidanter. Så gör din kropp en tjänst och satsa på bredspektrum antioxidanter.